Descrizione: fb_iconDescrizione: yt_icon
 
 
Nieuwsbericht
JBL Marine Audio nu weer volop leverbaar in Nederland
De diverse producten van het toonaangevende Marine Audio Merk JBL zijn weer via het dealernetwerk van Waterproof Products verkrijgbaar. Kijk snel op www.waterdichteaudio.nl
 
JBL Marine Audio
Juni 2014 Nieuwsbericht
Ma*Fra introduceert speciale onderhoudsproducten
Bent u op zoek naar kwalitatieve onderhoudsproducten voor uw boot en motor, maar toch betaalbaar, kijk dan snel verder naar de complete lijn van onderhoudsproducten van Ma*Fra!

     
 
 
 

Waterproof Products International BV richt zich op de import en distributie van Bombard ,Avon, MaFra schoonmaak producten en een groeiende lijn van andere aan watersport gerelateerde producten.

Eigenaar is Joris Gebuis, met meer dan 12 jaar ervaring als Marketing Manager Marine Producten bij Yamaha Motor Europe, WPI is gevestigd te Aalsmeer.

 
Ma*Fra nu verkrijgbaar bij meer dan 30 gerenommeerde watersport bedrijven in Nederland!
De firma World Nautic Center is de nieuwste Ma*fra dealer, hiermee komt het totaal van watersport bedrijven die Ma*fra aanraden en verkopen op meer dan 30! Kortom er is altijd wel een Ma*Fra dealer bij u in de buurt! Kijk snel voor dealers!  

Nieuwe Ma*Fra producten:
 
Ma*Fra lanceert nieuwe producten gericht op onderhoudswerkzaamheden aan boot en motor! Kijk snel hier voor Ma*Fra onderhoudsproducten

Nieuwe verpakking Ma-Fra, Bekijk de video hier in volledig formaat!  

 

HOME   l   OVER ONS   l  LINKS   l   SERVICES   l   CONTACT ONS
Copyright 2014 WPI bv All rights reserved.